banner
Mar 27, 2014
192 Views
0 0

WordPress Interview Questions

Written by
banner

Another phase of our collection and knowledge on WordPress Interview Question , we want to share with you . Also it can helps you on knowledge growth too.
1. Which of the following methods can be used to enable posting via e-mail?

a. Installing the wp-emailpost plug-in.
b. Configuring the feature in admin settings.
c. Using a widget.
d. This feature is not available in WordPress.

Ans: b: Configuring the feature in admin settings.

2. A possible way to allow the display of several authors’ names on one post is to ______

a. update the database
b. change the admin settings
c. change the config files
d. use a plug-in

Ans: d: use a plug-in

3. Does author have the ability to create a category?
a. Yes
b. No

Ans: b: No
4. Which of the following role levels has the highest privilege?

a. Level_0
b. Level_10
c. Depends on your settings.
d. Every role level has the same privilege.

Ans: b:Level_10

5.User Level 10 converts to …

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: e: Administrator

6. User Level 7 converts to …

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: c: Editor

7.User Level 3 converts to …

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: b: Author

8. User Level 1 converts to …

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: a : Contributor

9. User Level 0 converts to …

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: d: Subscriber

10. ____________ can manage their own profiles, but can do virtually nothing else in the administration
area.

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: d : Subscriber

11. 35 ____________ can write their own posts but may not publish or delete them. Their HTML is limited to the set of allowed tags and they cannot upload media files.

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: a : Contributor

12. _____________ can publish, edit, and delete their own posts. They cannot write pages. They can upload some kinds of media files, and they are allowed to use only the limited set of HTML tags.

a. Contributor
b. Author
c. Editor
d. Subscriber
e. Administrator

Ans: b: Author

Share this:
banner

Hi guys, This is the place where developers are sharing there thoughts....

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Result of *

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.